Basis premie Ziezo zorgverzekering 2020, € 105.25 per maand

Basis premie Ziezo zorgverzekering 2020, € 105.25 per maand

Basis premie Ziezo zorgverzekering 2020, € 105.25 per maand. – De basis premie van de Ziezo zorgverzekering van Zilveren Kruis bedraagt in 2020 € 105.25 per maand bij het verplicht eigen risico van € 385.- per jaar. Uiteraard kunt u ervoor kiezen uw vrijwillig eigen risico te verhogen, zodat u minder premie betaald. Bij de Ziezo zorgverzekering kunt u slechts kiezen uit het verplichte eigen risico of het eigen risico met het vrijwillig eigen risico met € 500.- te verhogen, u betaald dan een premie van € 83.95 per maand.

De Ziezo zorgverzekering is een zorgverzekering van Zilveren Kruis waarbij u veel gemakkelijk online kunt regelen, ook via de app. Zo declareert u gemakkelijk online en besteld u bijvoorbeeld herhaalrecepten en heeft u inzage in uw zorgkosten en eigen risico. De Ziezo zorgverzekering is een naturapolis. Meer over het verschil tussen een restitutiepolis, een naturapolis en een selectiefpolis leest u in dit bericht (klik hier). Verder houdt de Ziezo zorgverzekering het gemakkelijk voor u, u kunt kiezen uit 2 aanvullende verzekeringen en 2 tandarts verzekeringen.

Wij zetten voor u informatie over de ZieZo zorgverzekering op een rij:

  • Natura polis
  • Directe acceptatie voor iedereen
  • 24 uur per dag alles online regelen
  • Niet mogelijk om het standaard eigen risico van € 385.- per jaar gespreid te betalen
  • Basis premie bij eigen risico van € 385.- per jaar, € 105.25 per maand
  • Basis premie bij eigen risico van € 885.- per jaar, € 83.25 per maand
  • Aanvullende verzekering pakketten, 1
  • Aanvullende tandarts verzekeringen, 1

Benieuwd of de zorgverzekering van Ziezo iets voor u is en wilt u zien waar u terecht kunt en wat er vergoed wordt door de Ziezo zorgverzekering? Klik dan hieronder op de button en wij sturen u direct door naar de vergelijkingssite waar u de Ziezo zorgverzekering kunt bekijken en afsluiten.

U kunt uw huidige zorgverzekering opzeggen tot en met 31 december 2019 & overstappen tot 1 februari 2020.

ZieZo zorgverzekering 2019 premie

OM EEN PRIJSOPLOPEND OVERZICHT VAN ALLE BASIS PREMIES VAN ZORGVERZEKERINGEN TE BEKIJKEN KLIKT U HIER

Gerelateerde berichten