Premie CZdirect basisverzekering 2015, € 91,15 per maand

Premie CZdirect basisverzekering 2015, € 91,15 per maand

zorgverzekeringen 2015 vergelijkenCZdirect is de jongerenverzekering van CZ (maar uiteraard zijn ouderen ook van harte welkom bij deze verzekering). De premie van CZdirect bedraagt in 2015 € 91,15 per maand als u ervoor kiest om geen verhoogd eigen risico te nemen. Het enige eigen risico wat u dan dus heeft is het verplichte eigen risico wat in 2015 375 Euro is. Wilt u minder betalen voor de zorgverzekering van CZdirect? Dan kunt u het verplichte eigen risico vrijwillig ophogen met € 500,-, dus tot een bedrag van € 875,- per jaar (dat is dus 375 Euro verplicht eigen risico en 500 Euro vrijwillig eigen risico). Als u hiervoor kiest dan betaald u bij CZdirect in 2015 € 68,20 per maand voor de basisverzekering. De zorgverzekering van CZdirect richt zich dus met name op jongeren, maar het is natuurlijk voor iedereen mogelijk deze zorgverzekering voor 2015 af te sluiten. Wat betreft vergoedingen voor jongeren vindt u dit meer in de aanvullende pakketten van CZdirect die u al afsluit vanaf € 4,95 per maand met extra's als vergoedingen voor vaccinaties, vergoedingen voor condooms, voordelig naar de sauna en fitness en bijvoorbeeld korting bij verschillende opticiens. Verder kunt u bij CZdirect het eventueel gebruikte verplicht eigen risico gespreid betalen.

De zorgverzekering van CZdirect is een natura polis. Bij een naturapolis heeft u een beperkte zorgkeuze, en hoeft u nooit rekeningen voor te schieten. Waar u terecht kunt in uw provincie kunt u vinden op de website van de zorgaanbieder. Bij een restitutie polis heeft u wel vrije zorgkeuze, maar kan het voorkomen dat u soms zelf rekeningen moet voorschieten. Een uitgebreide uitleg over het verschil tussen een natura polis en een restitutie polis leest u in dit bericht (klik hier)

Voor het zorgvergoedingen overzicht van de natura polis verzekering van CZdirect verwijzen we u door naar de website van CZdirect. Dit vind u direct bovenin het menu in de website van CZdirect.

Uiteraard kunt u bij CZdirect prima terecht voor aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen. Bij CZdirect zitten de tandartsverzekeringen al in bij de aanvullende pakketten. Wij zetten ze voor u op een rij:

  • Aanvullende verzekering Budget, € 4,95 per maand, geen tandartsverzekering inbegrepen
  • Aanvullende verzekering Basic, € 12,25 per maand, inclusief tandartsverzekering met een maximale vergoedingen van 75% tot € 250.- per jaar
  • Aanvullende verzekering Extra, € 26,- per maand, inclusief tandartsverzekering met een maximale vergoeding 75% tot € 500,- per jaar

U ziet het CZdirect maakt het gemakkelijk voor u met de aanvullende verzekeringen. Benieuwd of de zorgverzekering van CZdirect iets voor u is in 2014? Klik dan onder dit bericht op de button en wij sturen u direct door naar de juiste pagina om deze verzekering te bekijken.

U kunt uw huidige zorgverzekering opzeggen tot en met 31 december 2014 & overstappen tot 1 februari 2015. Maar handiger is het om op uiterlijk 31 december 2014 over te stappen, want dan wordt uw huidige zorgverzekering automatisch beëindigt en heeft u hier dus geen omkijken naar.

zorgpremie CZdirect zorgverzekering 2014 zorgverzekeringen 2014 vergelijken

Gerelateerde berichten