Basispremie FBTO Zorgverzekering 2015, € 92,- per maand

Basispremie FBTO Zorgverzekering 2015, € 92,- per maand

zorgpremie fbto zorgverzekering 2015De premie voor de basisverzekering van FBTO is in 2015 vastgesteld op 92 Euro per maand. Deze premie is op basis van alleen het verplichte eigen risico van 375 Euro. Mocht u liever een verhoogd vrijwillig eigen risico nemen om zo u premie te verlagen, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een eigen risico van 875 Euro (dat is dus 375 Euro verplicht eigen risico en 500 Euro vrijwillig eigen risico). als u hiervoor kiest dan betaalt u slechts € 71,17 per maand voor uw basisverzekering van FBTO. De basisverzekering van FBTO is een naturapolis. Dit houdt in dat u een beperkte zorgkeuze heeft. Maar bij FBTO is deze beperkte zorgkeuze nog steeds heel ruim. U kunt namelijk bij een naturapolis van FBTO bijvoorbeeld gewoon in elk ziekenhuis in heel Nederland terecht voor uw zorg. En voor alle andere zorg geld dat FBTO contracten heeft met meer dan 90% van alle zorgverleners. Er is dus altijd een zorgverlener bij u in de buurt waar FBTO een contract mee heeft. Bovendien kunt u bij FBTO ook kiezen voor een basisverzekering waarmee u altijd uw eigen zorgverlener kan kiezen (de zogeheten restitutiepolis) . Wel betaalt u dan per maand € 6,50 meer voor uw basisverzekering (u betaalt dan dus 98 en een halve Euro per maand voor u basispremie van FBTO met volledig vrije zorgkeuze).

Daarnaast is een belangrijk voordele van de FBTO basisverzekering dat u deze kan uitbreiden met extra modules, zonder dat u een een aanvullende zorgverzekering hoeft af te sluiten. En deze modules kunt u elke maand aanzetten, waarna u de volgende maand al direct recht heeft op de vergoeding van deze module.

Voorbeeld: U gaat in augustus 2015 voor het eerst in 2015 op vakantie naar het buitenland. U zet dan dus in juli 2015 uw module buitenland aan en heeft vervolgens tijdens uw vakantie recht op vergoeding voor spoedeisende hulp in het buitenland (we gaan er uiteraard vanuit dat dit niet nodig is, maar u weet maar nooit). U betaalt zo dus ook pas vanaf augustus 2015 voor deze module, dit bespaart u dus veel geld.

U ziet het, de zorgverzekering van FBTO is uniek in zijn soort en kan met behulp van de aanvullende modules helemaal op uw zorgbehoeften worden afgesteld. Dus bent u benieuwd geworden naar de zorgverzekering van FBTO? Klik dan hieronder op de button een wij sturen u direct door naar de zorgverzekeringspagina van FBTO.

basis premie FBTO zorgverzekering 2014 zorgverekeringen 2014 vergelijken

Gerelateerde berichten