Basiszorgverzekering PNOzorg 2015, € 96,60 per maand

Basiszorgverzekering PNOzorg 2015, € 96,60 per maand

zorgpremie pno zorgverzekering 2015 De zorgverzekering van PNO zorg is in 2014 voor het zevende jaar op rij uitgeroepen tot de beste zorgverzekering van Nederland*. En dat vier PNOzorg dit jaar met een collectiviteitskorting van 8% op de basisverzekering voor iedereen en een extra korting van maar liefst 10% op de aanvullende verzekeringen en de aanvullende tandartsverzekeringen. En dankzij deze collectiviteitskorting van PNOzorg (waar dus iedereen recht op heeft) heeft u bij PNOzorg al een basisverzekering voor € 96,60 per maand. En deze prijs is op basis van alleen het verplichte eigen risico van 375 Euro per jaar. Kiest u voor een vrijwillig eigen risico van 500 Euro bovenop het verplichte eigen risico van 375 Euro (u heeft dan dus in totaal 875 Euro eigen risico) dan bent u bij PNOzorg als verzekerd voor maar € 71,60 per maand.

Daarnaast biedt PNOzorg u ook de keuze uit de 4 aanvullende verzekeringen en 4 aanvullende tandartsverzekeringen. Er is dus altijd een aanvullende zorg- en/of aanvullende tandartsverzekering van PNOzorg die bij u past. Bovendien biedt PNOzorg aan al zijn verzekerden de volgende voordelen:

  • Volledige keuzevrijheid: U heeft bij PNOzorg altijd het recht om zelf uw arts en ziekenhuis te kiezen
  • Handige Apps om zorgkosten te declareren
  • U krijgt persoonlijke ondersteuning door uw PNO ZorgConsulent
  • Met de op maat verzekering van PNO krijgt u tot 15% korting op PNO Budget

bent u enthousiast geworden over deze zorgverzekering die dus al 7 jaar op rij is uitgeroepen tot de beste zorgverzekeraar van Nederland*? Klik dan hieronder op de button en wij sturen u direct door naar PNOzorg zodat u zelf een op maat gemaakt pakket kunt afsluiten bij PNOzorg.

zorgpremie PNOzorg zorgverzekering 2014 vergelijken
* Bron: Klantenmonitor Zorgverzekeringen®

Gerelateerde berichten