Zorgverzek. Zilveren Kruis premie € 104.25

Zorgverzek. Zilveren Kruis premie € 104.25

Zilveren Kruis ZorgverzekeringZorgverzekeraar Zilveren Kruis heeft de basispremie van de Zilveren Kruis zorgverzekering voor 2013 bekend gemaakt. Bij Zilveren Kruis Achmea gaat u in 2013 een maandpremie van € 104.25 betalen als u een Beter af Selectief polis afneemt. Dit is de premie bij het verplichte eigen risico van € 350.- De laagste premie betaald u als u een eigen risico van maximaal € 500.- bovenop de verplichte € 350.- gaat afnemen. Uw premie bedraagt dan maandelijks € 78.20.

Bij Zilveren Kruis neemt u een restitutie polis af. Bij Zilveren Kruis kunt u uiteraard ook een aanvullende verzekering afsluiten vanaf € 7.05 per maand & een tandartsverzekering vanaf € 12.25 per maand.

Bij een naturapolis heeft u een beperkte zorgkeuze, en hoeft u nooit rekeningen voor te schieten. Waar u terecht kunt in uw provincie kunt u vinden op de website van de zorgaanbieder. Bij een restitutie polis heeft u wel vrije zorgkeuze, maar kan het voorkomen dat u soms zelf rekeningen moet oorschieten.

Verder heeft ook Zilveren Kruis een leuke welkomst actie voor nieuwe verzekerden. Als u uw zorgverzekering bij Zilveren Kruis afsluit, krijgt u € 75.- op uw bankrekening gestort. Als u ZZP-er bent krijgt u ook korting op uw verzekering met de ZZP korting van Zilveren Kruis.

Om een oplopend prijs overzicht van alle basis premies van zorgverzekeringen te bekijken klikt u hier.

Voor een oplopend prijs overzicht van basis premies voor zorgverzekeringen met alleen vrije zorgkeuze klikt u hier.

Voor vergoedingen en voorwaarden verwijzen wij u door naar de website van Zilveren Kruis. Klik hieronder op de button om naar de zorgverzekerings pagina van Zilveren Kruis te gaan.

Zilveren Kruis Zorgverzekering

 

 

 

Gerelateerde berichten