Bereken direct uw United Consumers zorgverzekeringspremie Zorgverz. United Consumers € 97,15

Zorgverz. United Consumers € 97,15

Bereken direct uw United Consumers zorgverzekeringspremie Zorgverz. United Consumers € 97,15United Consumers is niet een echte zorgverzekeraar, maar dat betekent niet dat u zich niet super voordelig kunt verzekeren via United Consumers. United Consumers heeft namelijk een collectieve zorgverzekering afgesloten bij zorgverzekeraar VGZ. En dankzij deze collectieve zorgverzekering heeft United Consumers een korting van 10% bedongen op het normale tarief van het basispakket van VGZ. Hierdoor betalen verzekerden die zich, via United Consumers, aanmelden bij VGZ niet het normale tarief van € 107,95 per maand, maar slechts € 97,15 per maand voor de basisverzekering. Zo loopt de totale korting oer het hele jaar op tot maar liefst € 129,60. En door kiezen voor een maximaal vrijwillig eigen risico van 500 Euro (bovenop het verplichte eigen risico van 350 Euro) kunt u, uw premie zelfs omlaag brengen tot maar € 83,65 per maand. En als u ook een aanvullende verzekering afsluit via United Consumers dan krijgt u deze aanvullende verzekering een maand gratis cadeau van United Consumers.

Bovendien kunt u, uw korting bij United Consumers ook in wisselen voor een mooi cadeau. Stapt u bijvoorbeeld alleen over van zorgverzekeraar dan kunt u er voor kiezen om uw korting van € 129,60 in te wisselen voor een Philips combi Wake-up Light & LivingColors Iris Clear (ter waarde van € 239,98) of voor een Samsung Galaxy Tab 2 7.0 WiFi 8GB Tablet PC (ter waarde van € 249,-). En stapt u met 2 personen over via United Consumers? Dan wordt het helemaal interesant. U kunt dan namelijk de totale korting van u zelf en degene met wie u overstapt inleveren voor een Samsung Galaxy Tab 2 10.1 WiFi 16GB Titanium Silver Tablet PC ter waarden van € 349,-. Dus wilt u een dikke korting op uw zorgverzekering in 2013? Of wilt u een mooi gratis cadeau krijgen bij uw zorgverzekering? Zo ja, klik dan hieronder op de button en bereken uw premie voor 2013 bij United Consumers.

Om een oplopend prijs overzicht van alle basis premies van zorgverzekeringen te bekijken klikt u hier.

Voor een oplopend prijs overzicht van basis premies voor zorgverzekeringen met alleen vrije zorgkeuze klikt u hier.

Maar om naar de zorgverzekering met gratis cadeau van United Consumers VGZ te gaan klikt u hieronder op de button en wij sturen u door naar deze mooie aanbieding.

zorgverzekerings button6 Zorgverz. United Consumers € 97,15

 

 

 

zorgverzekeringen vergelijken 2019 Zorgverz. United Consumers € 97,15

Gerelateerde berichten