Zorgverzekering Zekur premie 2013 € 92.25

Zorgverzekering Zekur premie 2013 € 92.25

zorgpremie zekur zorgverzekering 2013 zorgverzekeringen vergelijkenZorgverzekering Zekur heeft de basispremie voor 2013 vastgesteld op € 92.25. Hiermee is Zekur de goedkoopste zorgverzekering van Nederland in 2013. Zekur richt zich op jongeren, maar is gewoon voor iedereen af te sluiten ongeacht de leeftijd. De basispremie van € 92.25 geldt bij het verplichte eigen risico van € 350.-. Verhoogt u uw eigen risico met € 500.- dan betaald u bij Zekur een maand premie van € 77.25.

Ook deze zorgverzekering is een natura polis. Bij een naturapolis heeft u een beperkte zorgkeuze, en hoeft u nooit rekeningen voor te schieten. Waar u terecht kunt in uw provincie kunt u vinden op de website van de zorgaanbieder. Bij een restitutie polis heeft u wel vrije zorgkeuze, maar kan het voorkomen dat u soms zelf rekeningen moet voorschieten.

Wel willen wij u erop wijzen dat de natura polis van Zekur u een meer berperkte zorgkeuze heeft voor bijvoorbeeld ziekenhuizen in uw provincie. U betaald uiteraard niet voor niets de laagste premie. Weten wat uw beperkte zorgkeuze inhoud en bijvoorbeeld welke provincies u terecht kunt in uw provincie? Klik dan hieronder op de button, ga op de website van Zekur naar Verzekeringen Zorg & kllik onder het kopje Zorginformatie op Zorgvinder.

Zekur is no-nonsense af te sluiten, u heeft twee keuzes, gewoon Zekur of Extra Zekur. Gewoon Zekur is de basis verzekering, en Extra Zekur is de basis verzekering met een aanvullende verzekering, aanvullende tandarts verzekering met vergoeding tot € 500.- per jaar, een medische doorlopende reisverzekering & u krijgt er een gratis Visa Greencard bij kado. Wilt u een Visa Greencard bij uw basis verzekering? Dan betaald u hiervoor via Zekur maar € 15.- per jaar.

Voor de Extra Zekur polis betaald u een maandpremie van € 116.65 bij het verplichte eigen risico, bij verhoging van het egen risico met € 100.- betaald u € 112.65 per maand & met het maximale eigen risico van € 500.- een premie van € 101.65 per maand.

Voor vergoedingen en voorwaarden van de Zekur zorgverzekering 2013 verwijzen wij u door naar de website van Zekur. Klik hieronder op de button om naar de zorgverzekerings pagina van Zekur te gaan.

zorgverzekeringen vergelijken

 

 

 

 

Gerelateerde berichten