Zorgverzekering Bewuzt premie 2013 € 95.-

Zorgverzekering Bewuzt premie 2013 € 95.-

premie zorgverzekering bewuzt Zorgverzekering Bewuzt premie 2013 – Zorgverzekeraar Bewuzt heeft de basis premie voor de zorgverzekering voor 2013 vastgesteld op € 95.-. Dit is het bedrag van de basis premie bij het verplichte eigen risico van € 350.-. Hiermee is de zorgverzekering van Bewuzt één van de goedkoopste zorgverzekeringen voor 2013. Wilt u uw eigen risico ophogen en daardoor minder premie betalen? Dat kan, als u een maximaal eigen risico neemt van € 500.- extra, bovenop de € 350.- verplichte eigen risico, betaald u een maand premie van € 80.- per maand. Uiteraard kunt u ook kiezen voor andere bedragen om het eigen risico te verhogen. Bij Bewuzt ziet u dan direct wat u kwijt bent per maand.

Ook de Bewuzt zorgverzekering is een natura polis. Bij een naturapolis heeft u een beperkte zorgkeuze, en hoeft u nooit rekeningen voor te schieten. Waar u terecht kunt in uw provincie kunt u vinden op de website van de zorgaanbieder. Bij een restitutie polis heeft u wel vrije zorgkeuze, maar kan het voorkomen dat u soms zelf rekeningen moet voorschieten. Een uitgebreide uitleg over het verschil tussen een natura polis en een restitutie polis leest u in dit bericht (klik hier)

Uiteraard kunt u bij de zorgverzekering van Bewuzt ook prima terecht voor aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen. U heeft de keuze uit 6 aanvullende pakketten, Tand, Fysio & buitenland met per pakket de keuze uit goed of beter polis. Zo heeft u een tandarts verzekering vanaf € 11.- of € 22.50 per maand met vergoedingen tot € 250.- en € 500.- per maand. Voor Fysio 2 pakketten van € 5.25 en € 18.50 per maand. Voor buitenland 2 pakketten van € 1.25 & € 2.50 per maand.

Voor wat er exact vergoed wordt met de aanvullende pakketten en tandarts verzekeringen verwijzen wij u door naar de website van Bewuzt.

Om de zorgverzekering van Bewuzt te bekijken, klikt u hieronder op de button en u gaat direct naar de website van Bewuzt.

nieuwe prijs zorgverzekering bewuzt

 

 

 

 

Gerelateerde berichten