Zorgverzekering ONVZ premie 2013 € 106.22

Zorgverzekering ONVZ premie 2013 € 106.22

Zorgverzekering ONVZ basis premie 2013- Zorgverzekeraar ONVZ heeft de premie voor 2013 vastgesteld op € 106.22. Dit is bij afname van het verplichte eigen risico van € 350.- dat voor iedereen geldt. Ook bij de ONVZ zorgverzekering heeft u de mogelijkheid om uw eigen risico op te hogen, u betaald dan vervolgens uiteraard minder premie.

De ONVZ zorgverzekering is een restitutie polis. Dat houd in dat u vrije zorgkeuze heeft, anders dan bij een natura polis. Bij een retitutie polis kunt u naar iedere zorgaanbieder in Nederland, anders dan bij een natura polis waar u beperkte zorgkeuze heeft. Zorgverekeraars maken allemaal afspraken en contracten met zorgverleners. Dit is zowel het geval bij een natura polis als bij een restitutie polis. Het belangrijke verschil is dat u bij een zorgverzekering met een restitutie polis zelf de arts of zorgverlener, zoals bijvoorbeeld een ziekenhuis mag kiezen. Als u naar een niet gecontracteerde zorgverlener gaat, kan het voorkomen dat u de rekening moet voorschieten, waarna u gewoon de rekening kunt declareren bij uw zorgverzekeraar, die het bedrag vervolgens terug stort op uw rekening.

Een uitgebreide uitleg over het verschil tussen een natura polis en een restitutie polis leest u in dit bericht (klik hier)

Bij ONVZ heeft u een uitgebreid aanbod van aanvullende verzekeringen en tandarts verzekeringen. U heeft de keuze uit maar liefst 5 aanvullende pakketten met verschillende dekkingen. Zo kiest u gemakkelijk het aanvullende pakket dat het beste bij u past. Een aanvullende verzekering sluit u bij ONVZ af vanaf € 9.06 per maand extra.

Een extra wat u bijna bij geen enkele zorgverzekeraar zult vinden is het Privé Zorgpakket vanaf € 19.60. Als u dit pakket extra afsluit, krijgt u een eigen privé kamer bij zorgverleners. Ook kunt u kiezen voor extra luxe maaltijden, een gevulde koelkast, enz, enz.

Uiteraar mogen de tandartsverzekering pakketten ook niet ontbreken. U sluit een tandarts verzekering af vanaf € 11.27 per maand. ONVZ heeft 4 pakketten voor u klaarstaan, van Tandfit A tot Tandfit D met vergoedingen van € 250.- tot € 1500.- per jaar. Voor wat de exacte vergoedingen zijn in de aanvullende pakketten, verwijzen wij u door naar de website van ONVZ.

Om een oplopend prijs overzicht van alle basis premies van zorgverzekeringen te bekijken klikt u hier.

Voor een oplopend prijs overzicht van basis premies voor zorgverzekeringen met alleen vrije zorgkeuze klikt u hier.

Om de zorgverzekering van ONVZ te bekijken, klikt u hieronder op de button en u gaat direct naar de website van zorgkiezer.nl, via deze site krijgt u € 3.28 korting op uw maandpremie, zodat u voordeliger uit bent.

 

 

 

Gerelateerde berichten