Zorgverzekering ProLife premie € 108.25

Zorgverzekering ProLife premie € 108.25

 Zorgverzekering ProLife premie € 108.25Zorgverzekeraar ProLife heeft de premie voor 2013 bekend gemaakt. Bij de Christelijke zorgverzekeraar ProLife betaald u in 2013 € 108.25 & € 87.42 bij een maximaal eigen risico van € 500.- bovenop de verplichte € 350.- eigen risico. Dit betreft een natura polis.

Bij een naturapolis heeft u beperkte zorgkeuze, en hoeft u nooit rekeningen voor te schieten. Waar u terecht kunt in uw provincie kunt u vinden op de website van de zorgaanbieder. Bij een restitutie polis heeft u wel vrije zorgkeuze, maar kan het voorkomen dat u soms zelf rekeningen moet voorschieten.

Verder heeft ProLife een leuke kortings actie voor studenten. Namelijk 10% korting op de basis verzekering & 15% korting op de aanvullende verzekering.

ProLife is een Christelijke zorgverzekeraar & stelt dit dan ook centraal in haar identiteit. Haar medewerkers delen dezelfde visie van de zorgverzekeraar. ProLife biedt probeert de zorg te vinden die het beste bij u past, zowel reguliere zorg als Christelijke zorg.

Om een oplopend prijs overzicht van alle basis premies van zorgverzekeringen te bekijken klikt u hier.

Voor een oplopend prijs overzicht van basis premies voor zorgverzekeringen met alleen vrije zorgkeuze klikt u hier.

Voor vergoedingen en voorwaarden verwijzen wij u door naar de website van ProLife. Klik hieronder op de button om naar de Christelijke zorgverzekeringen van ProLife te gaan.

klik voor zorgverzekeraar Zorgverzekering ProLife premie € 108.25

 

 

 

 

 

zorgverzekeringen vergelijken 2019 Zorgverzekering ProLife premie € 108.25

Gerelateerde berichten