premie de Amersfoortste zorgverzekering 2013 Premie de Amersfoortse 2013 € 100.74

Premie de Amersfoortse 2013 € 100.74

De basis premie voor de zorgverzekering van de Amersfoortse bedraagd in 2013 € 100.74 per maand. Normaal gesproken betaald u een basis premie van € 109.50, maar als u uw verzekering via zorgkiezer afsluit krijgt u een korting van € 8.76 per maand & betaald u vervolgens  € 100.74 per maand. Ook kunt u er voor kiezen uw eigen risico te verhogen tot € 500.- bovenop het verplichte eigen risico voor 2013. Met bijvoorbeeld een verhoging van € 500.- betaald u een basispremie van € 91.22 per maand.premie de Amersfoortste zorgverzekering 2013 Premie de Amersfoortse 2013 € 100.74

De zorgverzekering van de Amersfoortse is een restitutie polis. Dat houd in dat u vrije zorgkeuze heeft, anders dan bij een natura polis. Bij een retitutie polis kunt u naar iedere zorgaanbieder in Nederland, anders dan bij een natura polis waar u beperkte zorgkeuze heeft. Zorgverekeraars maken allemaal afspraken en contracten met zorgverleners. Dit is zowel het geval bij een natura polis als bij een restitutie polis. Het belangrijke verschil is dat u bij een zorgverzekering met een restitutie polis zelf de arts of zorgverlener, zoals bijvoorbeeld een ziekenhuis mag kiezen. Als u naar een niet gecontracteerde zorgverlener gaat, kan het voorkomen dat u de rekening moet voorschieten, waarna u gewoon de rekening kunt declareren bij uw zorgverzekeraar, die het bedrag vervolgens terug stort op uw rekening.

Een uitgebreide uitleg over het verschil tussen een natura polis en een restitutie polis leest u in dit bericht (klik hier)

Verder heeft u bij de Amersfoortse een uitgebreide keuze uit aanvullende verzekeringen. U heeft de keuze uit budget, basis, uitgebreid en optimaal. Deaanvullende pakketten beginnen bij een premie bedrag van € 12.- per maand. Voor vergoedingen in de verschillende aanvullende pakketten verwijzen we u door naar de website van de Amersfoortse of kijk voor informatie op zorgkiezer, waar wij u naar doorverwijzen voor korting op uw maandpremie.

Ook heeft u de keuze uit 4 verschillende tandarts verzkeringen. Premies voor de tandarts verzekeringen beginnen bj € 13.90 per maand. Voor vergoedingen bij de verschillende tandartsverzekeringen verwijzen wij u door naar de website van de Amersfoortse.

Om een oplopend prijs overzicht van alle basis premies van zorgverzekeringen te bekijken klikt u hier.

Voor een oplopend prijs overzicht van basis premies voor zorgverzekeringen met alleen vrije zorgkeuze klikt u hier.

Om de zorgverzekering van de Amersfoortse te bekijken, klikt u hieronder op de button en u gaat direct naar de website van PriceWize.nl, via deze site krijgt u € 8.76 korting op uw maandpremie, zodat u voordeliger uit bent.

 

klik voor zorgverzekeraar2 Premie de Amersfoortse 2013 € 100.74

 

 

 

 

zorgverzekeringen vergelijken 2019 Premie de Amersfoortse 2013 € 100.74

Gerelateerde berichten