Beste zorgverzekering 2013 volgens de consumentenbond

Beste zorgverzekering 2013 volgens de consumentenbond

Beste zorgverzekering 2013 volgens de consumentenbond. – Welke zorgverzekering is als beste getest door de consumentenbond? Wij deden de proef op de som & namen een kijkje op de website van de consumentenbond en kwamen tot de conclusie dat de zorgverzekering met de beste prijs – kwaliteits verhouding in 2013 volgens de consumentenbond de zorgverzekering van CZ is & dan wel de Zorg Bewust Polis.  U betaald bij de CZ Zorg Bewust Polis een basis premie € 101,90 per maand. Een redelijk lage premie dus. De zorgverzekering van CZ is een naturapolis.

Bij een naturapolis heeft u een beperkte zorgkeuze, en hoeft u nooit rekeningen voor te schieten. Waar u terecht kunt in uw provincie kunt u vinden op de website van de zorgaanbieder. Bij een restitutie polis heeft u wel vrije zorgkeuze, maar kan het voorkomen dat u soms zelf rekeningen moet voorschieten. Voor een uitgebreide uitleg tussen een natura polis en een restitutie polis klikt u hier.

Om de zorgverzekering en informatie over de zorgverzekering van CZ te bekijken leest u meer in dit bericht (klik hier) Om direct naar CZ te gaan klikt u hieronder op de button.

CZ heeft dus het hoogste testoordeel voor prijs – kwaliteits verhouding in 2013 volgens de consumentenbond. Het test oordeel van de consumentenbond

  • Testoordeel: 6.6
  • Medische acceptatie: Geen medische selectie
  • Medische acceptatie Tand: Geen medische selectie
  • Wachttijd: Geen wachttijd
  • Prijs – Kwaliteit: 82%
  • Maandpremie: € 101,90

Wilt u kijken bij welke zorgverleners u terecht kunt in uw regio met de natura polis van CZ? Dan verwijzen wij u door naar de website van CZ. Klik daar bovenaan in de website op Zorgadvies en u ziet waar bij welke zorgverleners u terecht kunt in Nederland.

Wilt u toch nog even verder kijken & zorgverzekeringen voor 2013 vergelijken? Neem dan eens een kijkje in ons oplopend prijs overzicht in onze Categorie Premie Overicht (klik hier),  Om het oplopend prijs overzicht van basis premies voor zorgverzekeringen met alleen vrije zorg keuze te bekijken, klikt u hier.

KLIK HIER OM ALLE ZORGVERZEKERINGEN TE VERGELIJKEN

 

 

Gerelateerde berichten