Goedkoopste Zorgverzekering 2013

Goedkoopste Zorgverzekering 2013

Wat is de goedkoopste zorgverzekering voor 2013? Dat zetten wij voor u op een rij. In principe hebben wij het hier niet over de goedkoopste zorgverzekering, maar de laagste basispremie voor de zorgverzekering van 2013, omdat alleen de basis premies goed te vergelijken zijn. Bij het afsluiten van aanvullende en/of tandarts verzekeringen lopen de prijzen behoorlijk uiteen.

Wat zijn de laagste basis premies voor de zorgverzekeringen voor 2013:

Al deze zorgverzekeringen zijn op basis van een natura polis. Bij een naturapolis heeft u een beperkte zorgkeuze, en hoeft u nooit rekeningen voor te schieten. Waar u terecht kunt in uw provincie kunt u vinden op de website van de zorgaanbieder. Bij een restitutie polis heeft u wel vrije zorgkeuze, maar kan het voorkomen dat u soms zelf rekeningen moet voorschieten. Een uitgebreide uitleg over het verschil tussen een natura polis en een restitutie polis leest u in dit bericht (klik hier)

Wilt u meer zorgverzekeringen vergelijken voor 2013? Maak dan gebruik van onze zorgzoeker of neem een kijkje in ons oplopend premieoverzicht (klik hier).

zorgpremies 2014 vergelijken

Een overzicht van alle zorgverzekerings vergelijkings sites vindt u hier, klik hieronder op de button om naar het overzicht te gaan.

overzicht vergelijkingssites voor zorgpremies 2014

Gerelateerde berichten