basis premie VGZ Natura Selectief zorgverzekering 2014 zorgverzekeringen 2014 vergelijken Premie VGZ Natura Selectief € 91.95 p/mnd

Premie VGZ Natura Selectief € 91.95 p/mnd

basis premie VGZ Natura Selectief zorgverzekering 2014 zorgverzekeringen 2014 vergelijken Premie VGZ Natura Selectief € 91.95 p/mndBasis premie VGZ Natura Selectief zorgverzekering 2014 – De zorgpremie voor de VGZ Natura Selectief zorgverzekering voor 2014 bedraagt € 91.95 per maand bij het verplicht eigen risico van € 360- per jaar. De Natura Selectief polis, de naam zegt het al, is een natura polis waarbij u toch bij flink wat zorgverleners terecht kunt in uw regio. De Natura Selectief zorgverzekering van VGZ biedt u de kwaliteit zoals u van VGZ gewend bent voor een lagere prijs en u kunt met deze verzekering veel online regelen. Wilt u minder aan zorgpremie betalen? Dan kunt u er voor  kiezen uw vrijwillig eigen risico op te hogen tot aan een bedrag van € 860.-, u betaald in dit geval dan een maand premie van € 76.92 per maand. Verder kunt u bij VGZ kiezen uit meerdere bedragen voor uw vrijwillige eigen risico.

De Zorgverzekering van VGZ Natura Selectief is een natura polis. Bij een naturapolis heeft u een beperkte zorgkeuze, en hoeft u nooit rekeningen voor te schieten. Waar u terecht kunt in uw provincie kunt u vinden op de website van de zorgaanbieder. Bij een restitutie polis heeft u wel vrije zorgkeuze, maar kan het voorkomen dat u soms zelf rekeningen moet voorschieten. Een uitgebreide uitleg over het verschil tussen een natura polis en een restitutie polis leest u in dit bericht (klik hier)

Wilt u weten bij welke zorgverleners, ziekenhuizen, apotheken en meer u terecht kunt als u de VGZ Natura Selectief afsluit? Dit vind u op de website van VGZ of klik hier en wij sturen u direct door naar het vergoedingen overzicht van de VGZ Natura Selectief Polis (klik hier)

Ook bij de VGZ Natura Selectief polis heeft u de keuze uit aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen. Wij zetten ze voor u op een rij:

  • Aanvullende verzekering Aanvullend Goed, € 6.95 per maand
  • Aanvullende verzekering Aanvullend Beter, € 15.95 per maand
  • Aanvullende verzekering Aanvullend Best, € 27.95 per maand
  • Tandarts verzekering Tand Goed, € 9.95 per maand, 80% vergoedingen tot € 250.- per jaar
  • Tandarts verzekering Tand Beter, € 9.95 per maand, 80% vergoedingen tot € 500.- per jaar
  • Tandarts verzekering Tand Best, € 9.95 per maand, 80% vergoedingen tot € 1000.- per jaar

Benieuwd of de VGZ Natura Selectief zorgverzekering iets voor u is? Klik dan onder dit bericht op de button en wij sturen u direct door naar de zorg pagina van VGZ.

Wilt u het prijsoplopend prijsoverzicht van alle zorgverzekeringen bekijken? Wij zetten voor u alle prijzen op een rij, zodat u gemakkelijk kunt vergelijken. Klik dan op home of klik hier om naar het premie overzicht te gaan. Om het oplopend prijs overzicht van basis premies voor zorgverzekeringen met alleen vrije zorg keuze te bekijken, klikt u hier.

Om de Natura Selectief zorgverzekering van VGZ te bekijken, klikt u hieronder op de button en u gaat direct naar de website van VGZ om deze zorgverzekering voor 2014 te bekijken.

klik voor zorgverzekeraar9 Premie VGZ Natura Selectief € 91.95 p/mnd

zorgverzekeringen 2014 vergelijken1 Premie VGZ Natura Selectief € 91.95 p/mnd

zorgverzekeringen vergelijken 2019 Premie VGZ Natura Selectief € 91.95 p/mnd

Gerelateerde berichten