zorgpremie basis premie Ohra zorgverzekering 2014 zorgverzekeringen 2014 vergelijken OHRA Zorgverzekering Basispremie 2014, € 88,19 per maand

OHRA Zorgverzekering Basispremie 2014, € 88,19 per maand

zorgpremie basis premie Ohra zorgverzekering 2014 zorgverzekeringen 2014 vergelijken OHRA Zorgverzekering Basispremie 2014, € 88,19 per maandPremie OHRA Zorgverzekering 2014 – De premie voor de zorgverzekering van OHRA is dit jaar flink gedaald. Zo betaalde u vorig jaar nog € 106,69 per maand voor de OHRA basis zorgverzekering. Dit jaar is dit, als u uw OHRA zorgverzekering online afsluit, slechts € 88,19 per maand. Dat is dus een daling in de premie voor de basisverzekering van ruim 17%! En deze premie is met het verplichte eigen risico van 360 Euro. Maar u kunt er natuurlijk ook weer voor kiezen om een hoger vrijwillig eigen risico te nemen om zo uw premie nog meer naar beneden te laten bijstellen. kiest u bijvoorbeeld voor een vrijwillig extra eigen risico van 500 Euro (dit komt dus bovenop het verplichte eigen risico van 360 Euro) dan betaalt u slechts € 71,52 per maand voor uw OHRA basiszorgverzekering. Ook kunt u, uw premie bij OHRA nog verder verlagen door de premie niet per maand, maar per kwartaal of in 1 keer voor het hele jaar te betalen.

De basis zorgverzekering van OHRA is een restitutie polis. Dit houdt in dat u altijd vrije zorgkeuze heeft, wat natuurlijk wel zo prettig is. Wel kan het bij een restitutiepolis voorkomen dat u soms zelf een rekening moet voorschieten, wat u vervolgens, na het declareren van de rekening bij uw zorgverzekering, weer terug krijgt. Bij een naturapolis heeft u een beperkte zorgkeuze, en hoeft u nooit rekeningen voor te schieten. Een uitgebreide uitleg over het verschil tussen een natura polis en een restitutie polis leest u in dit bericht (klik hier).

Naast de basisverzekering kunt u bij OHRA uiteraard ook terecht voor aanvullende verzekeringen, zo als bijvoorbeeld een aanvullende verzekering voor fysiotherapiebehandelingen of voor de tandarts. Alle mogelijkheden die OHRA voor u heeft qua aanvullende verzekeringen vind u hieronder (voor de precieze voorwaarden per aanvullende verzekering verwijzen wij u graag naar de zorgwebsite van OHRA zelf):

  • Aanvullende verzekering OHRA Sterk, € 5,40 per maand
  • Aanvullende verzekering OHRA Aanvullend, € 9,69 per maand
  • Aanvullende verzekering OHRA Extra Aanvullend, € 18,29 per maand
  • Aanvullende verzekering OHRA Uitgebreid, € 33,53 per maand
  • Aanvullende verzekering OHRA Tand Sterk, € 9,25 per maand
  • Aanvullende verzekering OHRA TandenGaaf 250, € 15,58 per maand
  • Aanvullende verzekering OHRA TandenGaaf 500, € 27,74 per maand

Enthousiast geworden oer de zorgverzekering van OHRA? Klik dan onder aan dit bericht op de button om direct naar de zorgverzekeringen pagina van OHRA toe te gaan en uw premie bij de OHRA zorgverzekering te berekenen.

En wilt u liever het prijsoplopende overzicht van alle zorgverzekeringspremies voor 2014 bekijken? Wij zetten voor u alle prijzen op een rij, zodat u gemakkelijk kunt vergelijken. Klik dan op home of klik hier om naar het premie overzicht te gaan.   Om het oplopend prijs overzicht van basis premies voor zorgverzekeringen met alleen vrije zorg keuze te bekijken, klikt u hier.

Om de zorgverzekering van OHRA te bekijken, klikt u hieronder op de button en u gaat direct naar de website van OHRA om deze zorgverzekering voor 2014 te bekijken.

U kunt uw huidige zorgverzekering opzeggen tot en met 31 december 2013 & overstappen tot 1 februari 2014.

klik voor zorgverzekeraar8 OHRA Zorgverzekering Basispremie 2014, € 88,19 per maand

zorgverzekeringen 2014 vergelijken1 OHRA Zorgverzekering Basispremie 2014, € 88,19 per maand

zorgverzekeringen vergelijken 2019 OHRA Zorgverzekering Basispremie 2014, € 88,19 per maand

Gerelateerde berichten