basis premie de Friesland Zorgverzekering 2014 zorgverzekeringen 2014 vergelijken Premie de Friesland Online Verzorgd, € 90.95 per maand

Premie de Friesland Online Verzorgd, € 90.95 per maand

basis premie de Friesland Zorgverzekering 2014 zorgverzekeringen 2014 vergelijken Premie de Friesland Online Verzorgd, € 90.95 per maandBasis premie de Friesland Online Verzorgd zorgverzekering 2014 – De zorgpremie voor de Friesland Online Verzorgd Polis bedraagt voor 2014 € 90.95 per maand. De Friesland Online Verzorgd zorgverzekering is de goedkoopste zorgverzekering van de Friesland zorgverzekeringen. Bij de Friesland kunt u kiezen uit 3 verschillende zorgverzekeringen van respectievelijk € 90.95, de Vrije Keus Polis voor € 101.95 per maand & de Friesland Alles Verzorgd Polis van € 97.95 per maand. Wij gaan nu in op de budget zorgverzekering van de Friesland, de Friesland Online Verzorgd polis. Zoals gezegd bedraagt de basis premie voor 2014 € 90.95 per maand. Maar net als bij elke zorgverzekeraar in 2014 kunt u er voor kiezen uw vrijwillig eigen risico te verhogen met een bedrag van € 500.-, samen met het verplicht eigen risico van € 360.- per jaar, dus in totaal € 860.- per jaar. In dat geval betaald u voor deze zorgverzekering € 66.95 per maand. (bij de Friesland Online verzorgd polis kunt u alleen kiezen uit € 0.- of € 500.-) U betaald minder voor de Online Verzorgd zorgverzekering omdat u uw zaken zoveel mogelijk zelf online regelt. Een voordeel van deze verzekering is dat u uw eigen risico gespreid kunt betalen.

De Friesland Online Verzorgd Polis is een restitutie polis. Bij een restitutie polis heeft u vrije zorgkeuze, dus altijd vrije keuze in ziekenhuizen, specialisten en meer, maar kan het voorkomen dat u soms zelf een rekening moet voorschieten, die u vervolgens weer vergoed krijgt en de verzekeraar het bedrag van de nota weer terugstort op uw bankrekening. Bij een naturapolis heeft u een beperkte zorgkeuze, en hoeft u nooit rekeningen voor te schieten.  Een uitgebreide uitleg over het verschil tussen een natura polis en een restitutie polis leest u in dit bericht (klik hier)

Wilt u direct het vergoedingen overzicht van deze verzekering bekijken? Klik dan hier en wij sturen u direct door naar het vergoedingen overzicht van de Friesland zorgverzekeringen (klik hier)

Uiteraard heeft ook zorgverzekeraar de Friesland een uitgebreid pakket aan aanvullende zorgverzekeringen en tandartsverzekeringen voor u klaarstaan. Wij zetten deze voor u op een rij:

  • Aanvullende verzekering AV Budget, € 4.95 per maand
  • Aanvullende verzekering AV Standaard, € 12.50 per maand
  • Aanvullende verzekering AV Extra, € 18.75 per maand
  • Aanvullende verzekering AV Optimaal, € 36.75 per maand
  • Tandartsverzekering AV Tand Standaard, € 8.25 per maand, 100% vergoedingen tot maximaal € 250.- per jaar
  • Tandartsverzekering AV Tand Standaard, € 18.75 per maand, 100% vergoedingen tot maximaal € 500.- per jaar
  • Tandartsverzekering AV Tand Standaard, € 27.95 per maand, 80% vergoedingen tot maximaal € 1000.- per jaar

Benieuwd of de restitutie polis Online Verzorgd zorgverzekering van de Friesland verzekeringen iets voor u is? Klik dan onder dit bericht op de button en wij sturen u direct door naar de zorg pagina van de Friesland verzekeringen.

Wilt u het prijsoplopend prijsoverzicht van alle zorgverzekeringen bekijken? Wij zetten voor u alle prijzen op een rij, zodat u gemakkelijk kunt vergelijken. Klik dan op home of klik hier om naar het premie overzicht te gaan.   Om het oplopend prijs overzicht van basis premies voor zorgverzekeringen met alleen vrije zorg keuze te bekijken, klikt u hier.

Om de zorgverzekering van de Friesland verzekeringen te bekijken, klikt u hieronder op de button en u gaat direct naar zorgverzekeringen afdeling van de website van de Friesland verzekeringen om deze zorgverzekering voor 2014 te bekijken.

U kunt uw huidige zorgverzekering opzeggen tot en met 31 december 2013 & overstappen tot 1 februari 2014.

klik voor zorgverzekeraar9 Premie de Friesland Online Verzorgd, € 90.95 per maand

zorgverzekeringen 2014 vergelijken1 Premie de Friesland Online Verzorgd, € 90.95 per maand

 

 

zorgverzekeringen vergelijken 2019 Premie de Friesland Online Verzorgd, € 90.95 per maand

Gerelateerde berichten