Basispremie PNOzorg 2014, € 91.54 per maand

Basispremie PNOzorg 2014, € 91.54 per maand

zorgpremie PNO zorgverzekering 2014 zorgverzekeringen vergelijken 2014Wilt u in 2014 verzekerd zijn bij de zorgverzekering die al 6 jaar op rij is gekozen tot de beste zorgverzekering van Nederland? Zo ja, dan hebben we goed nieuws voor u, want als u nu overstapt naar de zorgverzekering die al 6 jaar op rij is gekozen tot de beste zorgverzekering Nederland, PNOzorg, dan profiteert u niet alleen van een lage premie voor de basisverzekering voor 2014 van maar € 91,54 per maand, maar krijgt u ook nog is een fikse korting op uw eventuele aanvullende zorgverzekeringen. Zo maakt PNOzorg de keuze voor uw nieuwe zorgverzekering voor 2014 wel heel eenvoudig. En uiteraard kunt u ook bij PNOzorg uw premie nog verder verlagen door te kiezen voor een vrijwillig extra eigen risico bovenop het verplichte eigen risico van 360 Euro. Kiest u bijvoorbeeld voor 500 Euro extra vrijwillig eigen risico (dit kom dus bovenop het verplichte eigen risico van 360 Euro) dan betaalt u slechts € 66,54 per maand voor uw basisverzekering van PNOzorg. En deze premie kunt u zelfs nog verder verlagen als u ervoor kiest om uw premie voor het jaar PNOzorg in 1 keer te betalen.

De basis zorgverzekering van PNOzorg is een restitutie polis. Dit houdt in dat u altijd vrije zorgkeuze heeft, wat natuurlijk wel zo prettig is. Wel kan het bij een restitutiepolis voorkomen dat u soms zelf een rekening moet voorschieten, welke u vervolgens, na het declareren van de rekening bij uw zorgverzekering, weer terug krijgt. Bij een naturapolis (de andere vorm van zorgverzekeringen) heeft u een beperkte zorgkeuze, en hoeft u nooit rekeningen voor te schieten. Een uitgebreide uitleg over het verschil tussen een natura polis en een restitutie polis leest u in dit bericht (klik hier).

Ook heeft u bij PNOzorg de keuze uit 4 aanvullende zorgverzekeringen en 4 aanvullende tandartsverzekeringen. Dus wat u ook verzekerd wilt hebben, PNOzorg heeft altijd een aanvullende verzekering die helemaal bij uw wensen past. En bovendien profiteert u , als u, uw aanvullende verzekering bij PNOzorg online afsluit, van een mooie online korting op uw aanvullende zorgverzekering en/of uw aanvullende tandartsverzekering (voor de precieze voorwaarden per aanvullende verzekering verwijzen wij u graag naar de zorgwebsite van PNOzorg zelf):

  • Aanvullende zorgverzekering PNO Be Young, nu van € 10,- per maand voor € 9,- per maand (bij online afsluiten)
  • Aanvullende zorgverzekering PNO Budget, nu van € 20,- per maand voor € 18,- per maand (bij online afsluiten)
  • Aanvullende zorgverzekering PNO Extra, nu van € 35,33 per maand voor € 31,80 per maand (bij online afsluiten)
  • Aanvullende zorgverzekering PNO Compleet, nu van € 63,- per maand voor € 56,70 per maand (bij online afsluiten)
  • Aanvullende tandartsverzekering Tand Budget, nu van € 11,67 per maand voor € 10,50 per maand (bij online afsluiten)
  • Aanvullende tandartsverzekering Tand Standaard, nu van € 22,78 per maand voor € 20,50 per maand (bij online afsluiten)
  • Aanvullende tandartsverzekering Tand Extra nu van € 35,- per maand voor € 31,50 per maand (bij online afsluiten)
  • Aanvullende tandartsverzekering Tand Extra nu van € 46,67 per maand voor € 42,- per maand (bij online afsluiten)

Enthousiast geworden over de zorgverzekering van PNOzorg? Klik dan onder aan dit bericht op de button om direct naar de zorgverzekering van PNOzorg toe te gaan en uw premie bij de zorgverzekering van PNOzorg te berekenen.

En wilt u liever het prijsoplopende overzicht van alle zorgverzekeringspremies voor 2014 bekijken? Wij zetten voor u alle prijzen op een rij, zodat u gemakkelijk kunt vergelijken. Klik dan op home of klik hier om naar het premie overzicht te gaan.  Om het oplopend prijs overzicht van basis premies voor zorgverzekeringen met alleen vrije zorg keuze te bekijken, klikt u hier.

Om de zorgverzekeringspremie van PNOzorg te bekijken, klikt u hieronder op de button en u gaat direct naar de website van PNOzorg:

zorgpremie PNOzorg zorgverzekering 2014 vergelijken

zorgverzekeringen vergelijken 2014

Gerelateerde berichten