Goedkoopste Zorgverzekeringen 2014

Goedkoopste Zorgverzekeringen 2014

wat is de goedkoopste zorgverzekering voor 2014 laagste premieGoedkoopste zorgverzekering 2014 – Wat is de goedkoopste zorgverzekering voor 2014? De goedkoopste zorgverzekering van 2014 is de zorgverzekering van Zekur. In 2014 bedraagt de zorgpremie € 80.25 per maand bij het verplicht eigen risico van € 360.-. We hebben het hier over de goedkoopste basis premie, omdat de prijzen van aanvullende en tandartsverzekeringen behoorlijk uiteenlopen per zorgverzekeraar. De laagste basis maand premie is dus die van zorgverzekeraar Zekur, met een bedrag van € 80.25 per maand.

Uiteraard kunt u er ook in 2014 weer voor kiezen uw eigen risico vrijwillig op te hogen tot een maximum van € 860.- per maand, dus maximaal € 500.- bovenop het verplichte eigen risico van € 360.-. Bij Zekur kunt u kiezen uit 3 bedragen eigen risico.

we zetten voor u de eigen risico bedragen en bijbehorende premies op een rij:

  • Verplicht eigen risico van € 360.-, basis premie € 80.25 per maand
  • Vrijwillig eigen risico van 460.- (€ 100.- bovenop het verplichte eigen risico), basis premie € 76.25 per maand
  • Vrijwillig eigen risico van 860.- (€ 500.- bovenop het verplichte eigen risico), basis premie € 65.25 per maand

De Zekur zorgverzekering is een natura polis. Bij een naturapolis heeft u een beperkte zorgkeuze, en hoeft u nooit rekeningen voor te schieten. Waar u terecht kunt in uw provincie kunt u vinden op de website van de zorgaanbieder. Bij een restitutie polis heeft u wel vrije zorgkeuze, maar kan het voorkomen dat u soms zelf rekeningen moet voorschieten. Een uitgebreide uitleg over het verschil tussen een natura polis en een restitutie polis leest u in dit bericht (klik hier)

Wilt u de volledige uitleg over de Zekur zorgverzekering voor 2014 doorlezen, meer hierover leest u in dit bericht (klik hier)

De goedkoopste zorgverzekering op basis van een restitutie polis is dit jaar de zorgverzekering van Ditzo, met een zorgpremie voor de basis verzekering van € 86.75 per jaar, met volledig vrije zorgkeuze. Dus wilt u liever volledig vrije zorgkeuze en toch een lage premie betalen? Dan bent u in dit geval bij zorgverzekeraar Ditzo aan het goede adres. Meer over de Ditzo zorgverzekering leest u in dit bericht (klik hier)

Wij zetten voor u de top 5 goedkoopste zorgverzekeringen 2014 bij het verplichte eigen risico van € 360.- per jaar voor een natura polis en voor een restitutie polis op een rij:

Top 5 goedkoopste zorgverzekeringen 2014 op basis van een natura polis:

Top 5 goedkoopste zorgverzekeringen 2014 op basis van een restitutie polis:

En wilt u liever het prijsoplopende overzicht van alle zorgverzekeringspremies voor 2014 bekijken? Wij zetten voor u alle prijzen op een rij, zodat u gemakkelijk kunt vergelijken. Klik dan op home of klik hier om naar het premie overzicht te gaan. Ook kunt u gebruik maken van onze zorgvergelijker, met één druk op de knop zorgverzekeringen vergelijken, klik hier om naar de zorgvergelijker te gaan. Of klik hieronder op de banner.

U kunt uw huidige zorgverzekering opzeggen tot en met 31 december 2013 & overstappen tot 1 februari 2014.

zorgverzekeringen vergelijken 2014

 

 

Gerelateerde berichten