basis premie CZdirect jongeren zorgverzekering 2014 zorgverzekeringen vergelijken 2014 Premie CZdirect zorgverzekering 2014, € 86.95 per maand

Premie CZdirect zorgverzekering 2014, € 86.95 per maand

basis premie CZdirect jongeren zorgverzekering 2014 zorgverzekeringen vergelijken 2014 Premie CZdirect zorgverzekering 2014, € 86.95 per maandBasis premie CZdirect zorgverzekering 2014 – De zorgpremie van CZdirect, de jongeren verzekering van verzekeraar CZ bedraagt in 2014 € 86.95 per maand bij het verplicht eigen risico van € 360.- per jaar dat geldt in 2014. Wilt u minder betalen voor uw zorgverzekering? Dan kunt u het verplichte eigen risico vrijwillig ophogen met € 500.-, dus tot een bedrag van € 860.- per jaar. Dan betaald u bij CZdirect € 63.- per maand voor de basis premie. De zorgverzekering van CZdirect richt zich met name op jongeren, maar het is natuurlijk voor iedereen mogelijk deze zorgverzekering voor 2014 af te sluiten. Wat betreft vergoedingen voor jongeren vindt u dit meer in de aanvullende pakketen van CZdirect die u al afsluit vanaf € 5.05 per maand met extra's als vergoedingen voor vaccinaties, vergoedingen voor conndooms 10% korting op sportartikelen bij Aktiesport, voordelig naar de sauna en fitness en bijvoorbeeld korting bij verschillende opticiens. Verder kunt u bij CZdirect het eventueel gebruikte verplicht eigen risico gespreid betalen.

Een andere zorgverzekering speciaal gericht op jongeren is de zorgverzekering van Take Care Now, dit is ook een natura polis met een zorgpremie van € 85.70 per maand, meer over deze jongeren zorgverzekering leest u in dit bericht (klik hier)

De zorgverzekering van CZdirect is een natura polis. Bij een naturapolis heeft u een beperkte zorgkeuze, en hoeft u nooit rekeningen voor te schieten. Waar u terecht kunt in uw provincie kunt u vinden op de website van de zorgaanbieder. Bij een restitutie polis heeft u wel vrije zorgkeuze, maar kan het voorkomen dat u soms zelf rekeningen moet voorschieten. Een uitgebreide uitleg over het verschil tussen een natura polis en een restitutie polis leest u in dit bericht (klik hier)

Voor het zorgvergoedingen overzicht van de natura polis verzekering van CZdirect verwijzen we u door naar de website van CZdirect. Dit vind u direct bovenin  het menu in de website van CZdirect.

Uiteraard kunt u bij CZdirect prima terecht voor aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen. Bij CZdirect zitten de tandartsverzekeringen al in bij de aanvullende pakketten. Wij zetten ze voor u op een rij:

  • Aanvullende verzekering Budget, € 5.05 per maand, geen tandartsverzekering inbegrepen
  • Aanvullende verzekering Basic, € 12.25 per maand, inclusief tandartsverzekering, vergoedingen 75% tot € 250.- per jaar
  • Aanvullende verzekering Extra, € 23.95 per maand, inclusief tandartsverzekering, vergoedingen 75% tot € 345.- per jaar

U ziet  het CZdirect maakt het gemakkelijk voor u met de aanvullende verzekeringen. Benieuwd of de zorgverzekering van CZdirect iets voor u is in 2014? Klik dan onder dit bericht op de button en wij sturen u direct door naar de juiste pagina om deze verzekering te bekijken.

Wilt u het prijsoplopend prijsoverzicht van alle zorgverzekeringen bekijken? Wij zetten voor u alle prijzen op een rij, zodat u gemakkelijk kunt vergelijken. Klik dan op home of klik hier om naar het premie overzicht te gaan.   Om het oplopend prijs overzicht van basis premies voor zorgverzekeringen met alleen vrije zorg keuze te bekijken, klikt u hier.

Om de zorgverzekering van CZdirect te bekijken, klikt u hieronder op de button en u gaat direct naar de website van CZdirect om deze zorgverzekering voor 2014 te bekijken.

U kunt uw huidige zorgverzekering opzeggen tot en met 31 december 2013 & overstappen tot 1 februari 2014.

klik voor zorgverzekeraar8 Premie CZdirect zorgverzekering 2014, € 86.95 per maand

zorgverzekeringen 2014 vergelijken1 Premie CZdirect zorgverzekering 2014, € 86.95 per maand

zorgverzekeringen vergelijken 2019 Premie CZdirect zorgverzekering 2014, € 86.95 per maand

Gerelateerde berichten