Goedkoopste zorgverzekering met vrije zorgkeuze 2014 (restitutie polis)

Goedkoopste zorgverzekering met vrije zorgkeuze 2014 (restitutie polis)

goedkoopste zorgverzekering restitutie polis met vrije zorg keuzeGoedkoopste zorgverzekering met vrije zorgkeuze 2014 – Een veelgestelde vraag is wat is de goedkoopste zorgverzekering met vrije zorgkeuze is voor 2014. Vrije zorgkeuze oftewel de goedkoopste restitutie polis voor de zorgverzekering voor 2014. Het antwoord hierop is Ditzo, het is zorgverzekeraar Ditzo voor het tweede jaar op rij weer gelukt de goedkoopste zorgpremie voor de basis premie met vrije zorgkeuze te realiseren. Met een maand premie voor de basis verzekering in 2014 van € 86.75 is de zorgverzekering van Ditzo de goedkoopste restitutie polis, oftewel de goedkoopste zorgverzekering met vrije zorgkeuze. Dit betreft de premie bij het verplichte eigen risico van € 360.- per jaar. Uiteraard kunt u er ook bij Ditzo ook voor kiezen uw eigen risico vrijwillig op te hogen met € 500.- per jaar bovenop het verplicht eigen risico van € 360.- per jaar, dus tot een totaal eigen risico van € 860.- per jaar, in dat geval betaald u een basis premie van € 66.75 per maand. Verder kunt u bij Ditzo gemakkelijk kiezen uit 5 andere vrijwillige eigen risico bedragen en u ziet direct wat u aan premie gaat betalen.

Uiteraard betreft dit de laagste premie voor de basis verzekeringen met vrije zorgkeuze, voor aanvullende verzekeringen variëren de prijzen nogal per verzekeraar & is het altijd een zeer persoonlijke keuze voor wat u belangrijk vindt in een aanvullende verzekering of tandartsverzekering en uiteraard wat er vergoed wordt.

En zoals gezegd is Ditzo ook in 2014 weer eens de goedkoopste restitutie verzekering. Bij een restitutie polis heeft u vrije zorgkeuze, dus altijd vrije keuze in ziekenhuizen, specialisten en meer, maar kan het voorkomen dat u soms zelf een rekening moet voorschieten, die u vervolgens weer vergoed krijgt en de verzekeraar het bedrag van de nota weer terugstort op uw bankrekening. Bij een naturapolis heeft u een beperkte zorgkeuze, en hoeft u nooit rekeningen voor te schieten.  Een uitgebreide uitleg over het verschil tussen een natura polis en een restitutie polis leest u in dit bericht (klik hier)

Een uitgebreide uitleg over de Ditzo zorgverzekering 2014 en meer informatie over aanvullende en tandartsverzekeringen die u kunt afsluiten bij Ditzo leest u in dit bericht (klik hier)

Ditzo is dus de goedkoopste zorgverzekering met vrije zorgkeuze in 2014. Toch zetten wij nog een top 5 zorgverzekeraars met oplopende prijzen voor de basis premie met vrije zorgkeuze bij het verplichte eigen risico van € 360.- per jaar voor u op een rij:

Wilt u graag overstappen van zorgverzekering in 2014 & wilt u een restitutie zorgverzekering met vrije zorgkeuze? Neem dan eens een kijkje bij de zorgverzekering van Ditzo voor 2014, want dan betaald u de laagste premie voor uw zorgverzekering met vrije zorgkeuze. Liever toch nog even wat verder kijken? Bekijk dan ook eens de top 5 hierboven. Maar om direct naar de zorgverzekering van Ditzo te gaan klikt u hieronder op de button en wij sturen u direct door naar de zorgverzekering pagina van Ditzo.

U kunt uw huidige zorgverzekering opzeggen tot en met 31 december 2013 & overstappen tot 1 februari 2014.

goedkoopste restitutie polis zorgverzekering voor 2014 met vrije zorgkeuze

Gerelateerde berichten