Een jaar lang 10% korting op bijna alles bij de Hema bij overstappen zorgverzekering 2021

Een jaar lang 10% korting op bijna alles bij de Hema bij overstappen zorgverzekering 2021

Een jaar lang 10% korting op bijna alles bij de Hema bij overstappen zorgverzekering 2021 – Stap nu over van zorgverzekeraar voor 2021 naar de nieuwe zorgverzekering van de Hema & ontvang één jaar lang 10% korting op bijna alles bij de Hema, in de winkel en in de webshop. Dat is wel een hele leuke welkomst actie voor de overstap van uw zorgverzekering. Zo shopt u dus een jaar lang met korting & gaat u dus flink op uw uitgaven besparen, dus tel uit uw winst.

10 procent korting alles Hema zorgverzekering 2021

De basis premie van de zorgverzekering van de Hema is in 2021 € 119.- per maand bij het verplichte eigen risico van € 385.- per jaar. Wilt u minder aan premie betalen? Dan kunt u er voor kiezen uw verplicht eigen risico vrijwillig op te hogen met het maximale bedrag, dus een totaal eigen risico van € 885.- per jaar. In dat geval betaald u een bedrag voor de basis premie van € 95.- per maand.

Hema zorgverzekering 2021 en jaar lang korting

= Direct alle zorgverzekeringen vergelijken voor 2021? Klik hier om direct alle zorgverzekeringen te vergelijken met de zorgvergelijker. =

De zorgverzekering van de Hema is een naturapolis. Bij een naturapolis heeft u een beperkte zorgkeuze, en hoeft u nooit rekeningen voor te schieten. Waar u terecht kunt in uw provincie kunt u vinden op de website van de zorgaanbieder. Bij een restitutie polis heeft u wel vrije zorgkeuze, maar kan het voorkomen dat u soms zelf rekeningen moet voorschieten. Een uitgebreide uitleg over het verschil tussen een natura polis en een restitutie polis leest u in dit bericht (klik hier)

Wilt u een meer uitgebreide uitleg over de Hema zorgverzekering en meer informatie over aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen bij de hema? Meer over aanvullende verzekeringen van de Hema leest u hier (Klik hier)

Meer over tandartsverzekeringen van de hema leest u hier (Klik hier)

Om direct de Hema zorgverzekering en deze leuke welkomst actie voor één jaar lang 10% korting op bijna alles bij de Hema te bekijken klikt u hieronder op de button en wij sturen u direct door naar de actie.

U kunt uw huidige zorgverzekering opzeggen tot en met 31 december 2020 & overstappen tot 1 februari 2021.

Hema zorgverzekering 1 jaar 10% korting op alles bij de Hema bij overstappen zorgverzekering 2021

Gerelateerde berichten