Overstapservice zorgverzekeringen 2014 te gebruiken tot 1 januari

Overstapservice zorgverzekeringen 2014 te gebruiken tot 1 januari

overstapservice zorgverzekeringen Overstapservice zorgverzekeringen 2014 – Wilt u op het laatste moment nog overstappen van zorgverzekeraar voor 2014? Zorg dan dat u voor 1 januari over bent gestapt van zorgverzekeraar. Bijna alle zorgverzekeraars bieden een overstapservice aan. Als u uiterlijk op 31 december 2013 een nieuwe zorgverzekering afsluit & dus overstapt, dan zegt uw nieuwe zorgverzekeraar uw huidige polis voor u op. Dit is dus geldig tot en met 31 december.

Ook is het mogelijk uw huidige zorgverzekering op te zeggen voor 1 januari en dan heeft u tot 1 februari de tijd om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten die dan met terugwerkende kracht ingaat. Let op, want in dit geval kunt u geen gebruik maken van de overstapservice.

Verder hebben alle zorgverzekeraars in Nederland acceptatieplicht voor de basis verzekering, dus ongeacht uw gezondheid, leeftijd of geslacht, alle zorgverzekeraars zijn verplicht u te accepteren bij de overstap naar uw nieuwe zorgverzekeraar. Echter kunnen ze u wel weigeren voor een aanvullende verzekering.

Stap dus vandaag  nog over van zorgverzekering voor 2014, want u kunt flink besparen op uw vaste lasten. En misschien bent u wel voordeliger uit voor een zorgverzekering met volledig vrije zorgkeuze. De goedkoopste zorgverzekering met vrije zorgkeuze voor 2014 is namelijk die van Ditzo met een basis premie van € 86.75 per maand.

Voor een oplopend prijsoverzicht van alle zorgverzekeringen met vrije zorgkeuze klikt u hier (klik hier)

Voor een oplopend prijsoverzicht van alle zorgverzekeringen neemt u een kijkje in onze Categorie Premie Overzicht (klik hier) of Categorie Zorgverzekeringen 2019 vergelijken (klik hier)

Verder zijn er ook nog leuke welkomstacties voor uw overstap naar een nieuwe zorgverzekeraar, bijvoorbeeld tot € 96.- retour op uw bankrekening, een jaar lang 10% korting op alles bij de Hema, gratis de nieuwste iPad, de Apple iPad Air cadeau, of wat dacht u van een Xbox 360 250 GB of een Asus MeMo pad tablet cadeau bij uw overstap? U vindt alle welkomst acties in onze Categorie Welkomstacties Zorgverzekeringen (klik hier)

Neem dus een kijkje op nuzorgvergelijken.nl en stap vandaag nog over.

Gerelateerde berichten