Disclaimer

Welkom op nuzorgvergelijken.nl. Op deze website vind u zorgverzekeringen en premies verzameld op één website. Deze website wordt met de groots mogelijke zorg voorzien van nieuws over de zorg, zorgverzekeringen, acties van zorgverzekeraars en meer. Hoewel wij altijd proberen het aanbod en informatie over zorgverzekeringen  compleet en correct te plaatsen kan er altijd iets zijn waardoor een actie niet meer werkt, niet meer bestaat, verlopen is, er verkeerd door adverteerders wordt gecorrespondeerd of op enige andere wijze niet het gewenste resultaat met zich mee brengt.

Door gebruik te maken van de informatie verkregen van de website nuzorgvergelijken.nl, of haar andere diensten zoals bijvoorbeeld een nieuwsbrief, banners of welke vorm van uiting en communicatie dan ook, gaat u akkoord met deze disclaimer van nuzorgvergelijken.nl.

De website:

Informatie op deze website en elke andere vorm van intellectuele eigendommen behoren toe aan nuzorgvergelijken.nl. Zonder nadrukkelijk schriftelijke toestemming mag de informatie op deze website niet gebruikt worden voor publicatie in welke vorm dan ook. Het is dan ook niet toegestaan geplaatste inhoud te publiceren op andere websites. Bijvoorbeeld onze berichten te kopieëren en te plaatsen op andere websites dan nuzorgvergelijken.nl. Het gebruik van aanbiedingen, kortingen en  andere acties mag alleen gebruikt worden voor een persoonlijke aankoop via het internet gebruik makende van de bijbehorende link op nuzorgvergelijken.nl.

Het is niet toegestaan om de website  nuzorgvergelijken.nl te gebruiken voor criminele activiteiten. Wij verlenen alle medewerking aan opsporingsdiensten indien hier sprake van mocht zijn.

Kortingen, aanbiedingen en andere actie gerelateerde zaken.

Wij proberen u altijd te voorzien van actuele kortingen, aanbiedingen en acties van zorgverzekeraars. Wij kunnen helaas echter niet garanderen dat aanbiedingen dan wel kortingen vermeld op de website werken. Dit kan vele oorzaken hebben, bijvoorbeeld door het niet corresponderen van adverteerder over het aflopen van een actie, een technische storing, etc, etc. Het is altijd aan de koper zelf om te controleren of een online korting, aanbieding of actie de gewenste korting geeft en of deze wel gebruikt mag worden. Nuzorgvergelijken.nl en haar medewerkers zijn niet aansprakelijk voor enige schade mogelijk ontstaan door gebruik van de informatie op deze website. Mocht u een actie tegen komen die mogelijk niet klopt of niet meer actueel is, laat het ons dan weten via e-mail. Wij zullen deze vervolgens zo snel mogelijk verwijderen van de website of het bericht corrigeren. Het is namelijk juist onze bedoeling om altijd actueel te zijn met online aanbiedingen en kortings acties op zorgverzekeringen & u zo te voorzien van juiste informatie.

Aankoop producten of diensten.

Nuzorgvergelijken.nl verwijst enkel naar aanbieders van producten dan wel diensten. Bij de aanschaf van een product of dienst gelden de aankoop voorwaarden van de desbetreffende zorgverzekeraar. Nuzorgvergelijken.nl verkoopt zelf geen producten. Wij hebben geen contacten met verkoop afdelingen van de diverse adverteerders en kunnen ook niet bemiddelen bij problemen rond de aankoop van een product en / of dienst(en).

Advies.

Nuzorgvergelijken.nl is niet verantwoordelijk voor de adviezen die verstrekt worden via onze website. Bij aanbiedingen voor financiële, medische, juridische of andere persoonlijke of zakelijke beslissingen dient u zich te wenden tot een deskundige voor professioneel advies over uw beslissing. De adviezen worden hier zonder enige vorm van garantie gegeven.

Klachten.

Indien u een klacht heeft over deze website dient u deze schriftelijk per email aan ons door te geven. Hierbij dient u altijd uw volledige naam en adres gegevens te verstrekken. Een duidelijke omschrijving van uw klacht en reden van de klacht. Klachten worden binnen 10 werkdagen in behandeling genomen en u zult hierover bericht worden.

Wetgeving en toepassing op de website Nuzorgvergelijken.nl.

Op deze website is Nederlands recht van toepassing. Indien u gebruikt maakt van deze website en of informatie gebruikt die wij via nuzorgvergelijken.nl verstrekken gaat u automatisch akkoord met deze disclaimer. Nuzorgvergelijken.nl behoud het recht op elk gewenst moment deze disclaimer zonder verdere aankondiging aan te passen dan wel uit te breiden. Op de volledige website zijn auteursrechten van toepassing.

Copyright © 2011 tot heden – Nuzorgvergelijken.nl