Zorgverzekeringen Vergelijken 2020

 

 

Zorgverzekeringen 2020 vergelijken. Vergelijk prijzen van zorgverzekeringen voor 2020. Met de zorgvergelijker van nuzorgvergelijken.nl vergelijkt u gemakkelijk de prijzen van basispremies voor 2020. Selecteer uw gewenste eigen risico, vrije zorgkeuze of niet, aanvullende verzekeringen, tandartsverzekeringen, fysiotherapie en meer & u krijgt een prijsoverzicht van de basispremies. Kiest u voor vrije zorgkeuze dan krijgt u een oplopend prijsoverzicht van restitutie polissen. Een uitgebreide uitleg over het verschil tussen een natura polis & een restitutie polis vindt u hier (klik hier). Wilt u liever op een andere manier een prijsoplopend premie overzicht voor de basispremies 2020 bekijken, neem dan een kijkje in onze Categorie Premie overzicht (klik hier). Voor welkomst acties van zorgverzekeraars neemt u een kijkje in onze Categorie Welkomst Acties (klik hier) voor gratis cadeau's, extra korting en cashback retour op uw bankrekening. Hoe werkt onze zorgverzekering vergelijker?

  • Kies, aan de linkerkant van uw scherm, allereerst uw eventuele vrijwillige eigen risico (dit komt bovenop het verplichte eigen risico van 385 euro per jaar)
  • Kies hierna of u vrije zorgkeuze wilt of niet. Als u vrije zorgkeuze kiest, krijgt u het oplopend prijsoverzicht van restitutie polissen
  • Kies vervolgens wat u eventueel belangrijk vindt voor uw aanvullende zorgverzekering.
  • U ziet direct wat de goedkoopste zorgverzekering voor u is in 2020. Hiermee kan uw totale voordeel oplopen tot honderden Euro’s ten opzichte van uw huidige zorgverzekeraar 

Dus u ziet het, niet voor niets concluderen de Consumentenbond en consumentenprogramma’s zoals Kassa en Radar dat zorgverzekeringen vergelijken loont. Dus vergelijk hieronder de verschillende zorgpremies voor 2020 en bespaar flink op uw vaste lasten in 2020. En staat uw favoriete zorgverzekeraar er niet bij? Klik dan hier voor een oplopend basis premie overzicht met prijzen van alle zorgverzekeringen die wij voor u klaar hebben staan. (klik hier)