Zorgverzekeringen Vergelijken 2021

 

Zorgverzekeringen 2021 vergelijken. Vergelijk prijzen van zorgverzekeringen voor 2021. Met de zorgvergelijker van nuzorgvergelijken.nl vergelijkt u gemakkelijk de prijzen van basispremies voor 2021. Selecteer uw gewenste eigen risico, vrije zorgkeuze of niet, aanvullende verzekeringen, tandartsverzekeringen, fysiotherapie en meer & u krijgt een prijsoverzicht van de basispremies.

Kiest u voor vrije zorgkeuze dan krijgt u een oplopend prijsoverzicht van restitutie polissen. Een uitgebreide uitleg over het verschil tussen een natura polis & een restitutie polis vindt u hier( Klik Hier ).

Wilt u liever op een andere manier een prijsoplopend premie overzicht voor de basispremies 2021 bekijken, neem dan een kijkje in onze Categorie Premie overzicht (klik hier). Voor welkomst acties van zorgverzekeraars neemt u een kijkje in onze Categorie Welkomst Acties (klik hier) voor 5% extra korting op de zorgverzekeringen van VGZ (Klik Hier) of bijvoorbeeld een jaar lang 10% korting op alles bij de Hema (Klik Hier)

Hoe werkt onze zorgverzekering vergelijker?

  • Kies, aan de linkerkant van uw scherm, allereerst uw eventuele vrijwillige eigen risico (dit komt bovenop het verplichte eigen risico van 385 euro per jaar)
  • Kies hierna of u vrije zorgkeuze wilt of niet. Als u vrije zorgkeuze kiest, krijgt u het oplopend prijsoverzicht van restitutie polissen
  • Kies vervolgens wat u eventueel belangrijk vindt voor uw aanvullende zorgverzekering.
  • U ziet direct wat de goedkoopste zorgverzekering voor u is in 2021. Hiermee kan uw totale voordeel oplopen tot honderden Euro’s ten opzichte van uw huidige zorgverzekeraar 

zorgverzekeringen 2021 vergelijken

Overstappen van zorgverzekering betekend besparen op uw vaste lasten voor 2021 en, of een betere zorgverzekering voor het nieuwe jaar die beter aansluit op uw persoon en wensen, niet voor niets concluderen ook de Consumentenbond en consumentenprogramma’s zoals Kassa en Radar dat zorgverzekeringen vergelijken loont. Dus vergelijk hieronder de verschillende zorgpremies voor 2021 en bespaar flink op uw vaste lasten in 2021.

Klik dan hier voor een oplopend basis premie overzicht met prijzen van alle zorgverzekeringen die wij voor u klaar hebben staan. (klik hier)

zorgverzekeringen 2021 vergelijken